Pointformedia - Webbureau

Website techniek

Gespecialiseerd in website techniek

We coderen en zetten onze webproducten in als online hart voor internetprojecten van communicatiespecialisten, marketeers, designers en hun klanten. De webproducten zijn ingericht voor optimale ondersteuning op het gebied van website techniek, website beheer en digitale mailings.

P4M is gespecialiseerd in webtechniek
Techniek als middel

Techniek inzetten als middel om een doel te bereiken en afgestemd op de mensen die ermee moeten werken. Vanwege de complexiteit van techniek op internet worden kansen vaak niet benut. Wij helpen je om eenvoudig en met minder moeite techniek optimaal in te zetten voor je klanten en daardoor betere resultaten te behalen.


Voor specialisten, met specialisten

Wij geloven in specialismen: ieder z’n vak. Dat doen we voor onze opdrachtgevers en voor onze eigen initiatieven. Daarom werken we voor én met designers, marketeers en communicatiespecialisten. Zo kunnen we elkaar aanvullen, versterken en gezamenlijk meer bereiken.  Wij vinden dat het internet van nu vraagt om specialisten. Mensen die zich vastbijten in stukjes internettaart, zoals marketing, social media, vormgeving, techniek en strategie. Mensen waarvan je weet dat je op dat gebied het beste van het beste krijgt.

Waarom met ons samenwerken?

  • Wij denken mee, ontzorgen en besparen jou kostbare tijd
  • Wij hanteren de meeste actuele inzetbare technologieën, ook voor mobiel en tablets
  • Hoge kwaliteit gewaardborgd
  • Korte lijnen en een helder werkproces afgestemd op design- en communicatiebureaus 
  • 10 jaar ervaring en grote passie voor webtechniek
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Eerlijke prijs

Klikt het?

Maar wij kunnen wel van alles roepen, het belangrijkste is dat jij vertrouwen in ons hebt.

Daarom maken we graag kennis met designers, marketeers en communicatiespecialisten.

Maak direct een afspraak voor een goed gesprek. Is er een klik? Ja? Dan gaan we samen werken aan een beter web. Voor jou en jouw klanten!

 

 

Meer weten? We horen graag van je.

Heb je een vraag over onze webproducten, wil je coaching, webadvies, samenwerken of van onze expertise gebruikmaken in een internetproject? We helpen met plezier!